top of page

Wed, Oct 23

|

ÅF

23/10, Malmö: Fokusträff med presentationer från E.ON och Skanska

Den första fokusträffen i Malmö! Deltagarna diskuterar med varandra i mindre grupper de frågor som de presenterande medlemmarna E.ON och SKANSKA tar med sig.

Registreringen är tyvärr stängd. Kontakta kansliet och se om det finns möjlighet att deltaga ändå.
Se andra evenemang
23/10, Malmö: Fokusträff med presentationer från E.ON och Skanska
23/10, Malmö: Fokusträff med presentationer från E.ON och Skanska

Time & Place

Oct 23, 2019, 1:00 PM – 5:00 PM

ÅF, Hallenborgs gata 4, 211 74 Malmö, Sverige

Guests

About the event

Vi kör den första fokusträffen i Malmö! 

Tanken är att fokusträffarna ska vara en mötesform/plats där man kan diskutera prestigefritt och branschbrett med andra medlemmar om frågor sin arbetsplats rörande säkerhetskultur, arbetsmiljö och intilliggande områden. Det kan vara något man stångas med och som man vill ha lite feedback på, en incident/olyckshändelse man vill berätta om och/eller något som man gärna vill dela med sig av. Det är väldigt fritt med vad vi kan fylla denna tid med.

För denna fokusträff ställer E.ON och SKANSKA upp som presentatörer.

E.ON kommer att berätta om ett hjälpmedel de använt för att mäta sin interna säkerhetskultur och hur de använder detta samt andra hjälpmedel för att förbättra och bibehålla säkerhetskulturnivån. E.ONs presentationen kommer att ske på engelska. 

Daniel Johansson, distriktchef inom SKANSKA, kommer att berätta om hans tankar hur man tillitsfullt tränar verksamheten att balansera mellan att tjäna pengar och leverans av hållbara projekt. Projekten som genomförs utan att tulla på SKANSKAs sätt att arbeta, här är säkerhet och medarbetarnas välmående samt deras egna ansvar, det primära. SKANSKAs presentation kommer att ske på svenska. 

Presentationerna sker inför samtliga deltagare, men efter detta sker sedan diskussioner i mindre grupper kring de frågor som presentatörerna skickat med. Efter att diskussioner skett i enskilda grupprum tar vi en återsamling där vi delar med oss av våra diskussioner i grupp.

Eftersom detta blir det första försöket med fokusträff i Malmö kommer anmälda personer få medverka i en anonym enkät efter träffen om hur man tyckte det gick (vad var bra, vad kan förbättras? etc.). 

Anmälan och kostnad

Anmäl dig genom att klicka på knappen "Anmäl dig!" ovan eller nedan. Ange i anmälan också om du vill presentera på fokusträffen och/eller du vill vara facilitator för gruppdiskussionen. 

Sista anmälningsdag är fredag 18/10.

Arrangemanget är kostnadsfritt för medlemmar i Säkerhetskulturnätverket, där medlem innebär att årsavgiften är betald eller under betalning. I mån av plats kan även icke-medlemmar deltaga mot en enskild deltagaravgift på 900 SEK + moms. Avgiften gäller också för de som anmäler sig men ej närvarar.

Information kopplat till GDPR/Allmänna dataskyddsförordningen

I samband med anmälan registreras personen i ett register för att sammanställa antalet anmälda och eventuella allergier. Denna information sparas i högst två månader år för att sedan anonymiseras med syfte skapa statistiska underlag för antalet besökare per arrangemang. Om personen som anmäler sig inte sedan tidigare är med i föreningens sändlista läggs personen till även i denna.

I samband med att en person anmäler sig till våra arrangemang godkänner personen också i samtyckte att personen kan komma att höras och synas på videoinspelningen av arrangemanget, om en sådan genomförs. Videoinspelningen görs utifrån ett lärandesyfte och för att möjliggöra för medlemmarna att ta del av arrangemanget i efterhand. Videoinspelningen är en medlemsförmån och är inte tillgänglig för allmänheten.

Den personkopplade informationen i anmälan eller sändlistan kan raderas vid önskemål. Informationen raderas rutinmässigt om e-postadressen inte längre existerar eller vid önskat utträde ur föreningen och/eller från sändlistan.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter HÄR.

Share this event

bottom of page