top of page

Wed, May 06

|

Skype

6/5, Skype: Fokusträff över Skype med Skanska och Lantmännen

COVID-19 har redan ändrat många arbetssätt och flyttat över mycket till en digital miljö. SÄKU tänkte hoppa på tåget och genomföra en lite kortare fokusträff online över Skype där Skanska och Lantmännen presenterar.

Registreringen är tyvärr stängd. Kontakta kansliet och se om det finns möjlighet att deltaga ändå.
Se andra evenemang
6/5, Skype: Fokusträff över Skype med Skanska och Lantmännen
6/5, Skype: Fokusträff över Skype med Skanska och Lantmännen

Time & Place

May 06, 2020, 1:00 PM – 2:30 PM

Skype

Guests

About the event

COVID-19 har redan ändrat många arbetssätt och flyttat över mycket till en digital miljö. SÄKU tänkte hoppa på tåget och genomföra en lite kortare fokusträff online över Skype. Vi är mycket glada att Skanska och Lantmännen ställer upp som presenterade medlemmar!

Skanska kommer berätta om hur Skanska Sverige tar hjälp av digitalisering i sitt säkerhetskulturarbete, med fokus på den årliga säkerhetsveckan. 

Lantmännen kommer att presentera sin nya vision kring säkerhet och hälsa (I – You – We, Healthy and Safe Every day) och tankarna bakom deras övergripande 2030 strategi som tagits fram med koppling till visionen. Vidare lite kort om arbetet med framtagandet av deras roadmap.

Efter att du registrerat dig kommer du samma eller nästkommande dag få en kallelse/Skype-länk skickad till dig. 

Datum: Onsdag 6:e maj

Tid: 13.00 – ca 14.00/14.30, beroende på antalet frågor och inlägg från deltagarna. (vardera presentation är ca 20-25 minuter)

Plats: Online via Skype. 

 

Sista anmälningsdatum är måndag 4:e maj. 

Arrangemanget är kostnadsfritt för medlemmar i Säkerhetskulturnätverket, där medlem innebär att årsavgiften är betald eller under betalning.

Icke-medlemmar kan deltaga mot en enskild deltagaravgift på 300 SEK + moms. Avgiften gäller också för de som anmäler sig men ej närvarar.

Share this event

bottom of page