top of page

Wed, Dec 02

|

Webinar (Teams)

Bonava om förändringsledning i praktiken

Årets sista webinar kommer kretsa kring ett ämne som vi vet många funderar kring – förändringsarbete inom hälsa och säkerhet. Melissa Höjwall, Group Head of Project & Change Management hos Bonava, kommer delge sina erfarenheter och verktyg hon använt under sin karriär kopplat till förändringsarbete

The registration is closed. Contact the secretariat to see if there is a change of attending anyway
Our other events
Bonava om förändringsledning i praktiken
Bonava om förändringsledning i praktiken

Time & Place

Dec 02, 2020, 2:00 PM – 3:30 PM

Webinar (Teams)

Guests

About the event

Årets sista SÄKU-arrangemang sker den 2:a december och kommer kretsa kring ett ämne som vi vet många funderar kring – förändringsarbete inom hälsa och säkerhet.

Melissa Höjwall, Group Head of Project & Change Management hos Bonava, besöker SÄKU för att delge sina erfarenheter och verktyg hon använt under sin karriär kopplat till förändringsarbete.

Upplever du ibland utmaningar i att få med dig verksamheten i H&S relaterat förändringsarbete? Vill du lära dig enkla och praktiska verktyg för att skapa engagemang och få fart i förändringen? Då är det här webinariet för dig. Fokus kommer vara på förändringsarbete inom det egna bolaget. Du kommer få lära dig verktyg för att:

 • skapa engagemang och kommunikation kring en förändringsresa
 • öka involvering och skapa lokalt ägarskap / ambassadörer
 • hantera motstånd och skapa trygghet

Deltagarna kommer att få interagera tillsammans med Melissa i en webbaserad frågeenkät under webinariets gång. Efter själva presentationsdelen kommer tid för diskussion och frågor att finnas.

Varmt välkomna!

Påverka innehållet

Ni har även möjlighet att påverka innehållet i webinariet. Klicka HÄR för att via Mentimeter (helt anonymt) rösta på det område som du tycker Melissa ska fördjupa sig lite extra inom. Valalternativen är:

 • Kommunikation i förändringsarbete
 • Skapa ägarskap och ambassadörer
 • Hantera motstånd
 • Få med dig ledningsgruppen

Du får även möjlighet att skriva in dina egna erfarenheter om vad du tyckt varit utmanande kring förändringsarbete kopplat till risk och säkerhet (och liknande). 

Du kan också redan nu ställa egna frågor till Melissa genom att klicka på ”Ställ en fråga” nedanför svarsinmatningen till Mentimeter-frågorna, se röd ruta HÄR om var du ska klicka.

Ni kan se live-resultatet till de två Mentimeter-frågorna genom att klicka HÄR.

Om Melissa

Melissa Höjwall är inriktad påbeteende- och kulturförändring i organisationer och har lång erfarenhet av att jobba både som konsult och anställd med förändringsfrågor och HR. Hon har föreläst och varit key note speaker om förändringsledarskap på flera konferenser, i både Sverige och utomlands.

Anmälan och kostnad

Anmäl dig genom att klicka på knappen "Anmäl dig!" ovan/nedan. 

Om du inte lyckas anmäla dig via hemsidan, anmäl dig via mejl direkt till sekretariatet.

Efter registreringen kommer en Teams-kallelse att skickas ut till dig (samma dag, eller någon dag efter din anmälan). Några dagar innan eventet kommer du även få ett mejl med länken tilll mötet samt lite praktisk info. 

Sista anmälningsdag är måndag 30:e november.

Arrangemanget är kostnadsfritt för medlemmar i Säkerhetskulturnätverket, där medlem innebär att årsavgiften är betald eller under betalning.

Icke-medlemmar deltaga mot en enskild deltagaravgift på 300 SEK + moms. Avgiften gäller också för de som anmäler sig men ej närvarar.

Program

kl 14.00 –  ca 15.30

 1. Kort info från SÄKU
 2. Melissa Höjwall om förändringsledarskap
 3. Paus
 4. Tid för diskussion och frågor

 

Information kopplat till GDPR/Allmänna dataskyddsförordningen

I samband med anmälan registreras personen i ett register för att sammanställa antalet anmälda och eventuella allergier. Denna information sparas i högst två månader år för att sedan anonymiseras med syfte skapa statistiska underlag för antalet besökare per arrangemang. Om personen som anmäler sig inte sedan tidigare är med i föreningens sändlista läggs personen till även i denna.

I samband med att en person anmäler sig till våra arrangemang godkänner personen också i samtyckte att personen kan komma att höras och synas på videoinspelningen av arrangemanget, om en sådan genomförs. Videoinspelningen görs utifrån ett lärandesyfte och för att möjliggöra för medlemmarna att ta del av arrangemanget i efterhand. Videoinspelningen är en medlemsförmån och är inte tillgänglig för allmänheten.

Den personkopplade informationen i anmälan eller sändlistan kan raderas vid önskemål. Informationen raderas rutinmässigt om e-postadressen inte längre existerar eller vid önskat utträde ur föreningen och/eller från sändlistan.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter HÄR.

Share this event

bottom of page