top of page

Thu, Sep 02

|

Microsoft Teams

Säkerhet, hälsa och ökad konkurrenskraft med Mikael Rehnberg

Arbetsmiljöexperten och utbildaren Mikael Rehnberg besöker SÄKU för att berätta mer om hur säkerhet, hälsa och ökad konkurrenskraft hänger ihop!

Registration is closed
See our other events
Säkerhet, hälsa och ökad konkurrenskraft med Mikael Rehnberg
Säkerhet, hälsa och ökad konkurrenskraft med Mikael Rehnberg

Time & Place

Sep 02, 2021, 1:00 PM – 3:30 PM

Microsoft Teams

Guests

About the event

Arbetsmiljöexperten och utbildaren Mikael Rehnberg besöker SÄKU för att berätta mer om hur säkerhet, hälsa och ökad konkurrenskraft hänger ihop!

Mikael har bland annat varit projektledare för Friskare arbetsplatser, ett mångårigt projekt vars syfte var att åstadkomma hållbara hälsoekonomiska effekter i arbetslivet.

På uppdrag åt Industriarbetsgivarna skrev Mikael 2020 rapporten ”Nollvision ger ökad konkurrenskraft – basindustrins investeringar i bättre arbetsmiljö, hälsa och säkerhet”. Rapporten kan laddas hem HÄR.

Utifrån ovan och andra erfarenheter kommer Mikael visa oss praktiska och inspirerande exempel på hur vi tydligt kan utkristallisera sambandet mellan arbetsmiljö, produktivitet och konkurrenskraft i våra egna organisationer. Kanske måste vi tänka lite utanför boxen/systemet för att hitta och mäta det som kan påvisa det största sambandet och även vara den största ”kostnadsposten”: produktionsbortfall på grund av ohälsonärvaro.

Mikael kommer även att berätta mer om begreppet ”socialt kapital” och hur detta hänger ihop med att jobba förebyggande och smart med förhållningssätt, kultur och delaktighet inom en organisation för att främja både hälsa, säkerhet, drift och effektivitet.

Varmt välkomna till en spännande och lärorik dag oavsett branschtillhörighet!

Om Mikael

Mikael Rehnberg är biolog och arbetsmiljökonsult. Han föreläser och utbildar om en bred palett av frågeställningar som anknyter till arbetsliv, arbetsmiljö, produktivitet och konkurrenskraft.

Mikael är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom områden såsom psykosocial arbetsmiljö, hälsofrämjande strategier och stressrelaterad ohälsa där det biologiska perspektivet kombinerat med träffsäker och tankeväckande humor uppskattats mycket. Mikaels föreläsningar bygger på den senaste forskningen och svarar på frågan: Vad kan arbetsgivaren samt du själv göra för att skapa ett hållbart arbetsliv för alla?

Program

13.00  –  ca 15.30 CET

Tvådelat webinar med paus och tid för frågor och diskussion.

Registrering och avgift

Registrera dig genom att klicka på knappen Register!" här ovan eller scrolla ned till biljettraden längst ned på sidan.

För SÄKU-medlemmar

Välj “SÄKU member ticket”-alternativet när du anmäler dig och checkar ut.

Webinariet är gratis för medlemmar i Säkerhetskulturnätverket (SÄKU).

Webinariet kommer att spelas in för SÄKUs medlemmar. Inspelningen kommer dock endast att vara tillgänglig tre dagar efter att mejlet har skickats ut om att inspelningen finns upplagd.

För icke-SÄKU-medlemmar

Välj “Non SÄKU member ticket”-alternativet när du anmäler dig och checkar ut.

Webinariet är öppet för icke-SÄKU-medlemmar till en kostnad av 1 500 SEK plus moms och deltagare.

Återköp av biljetten är möjligt tills dagen innan eventet (1:a september). Om du inte har deltagit men inte informerat kansliet minst en dag innan eventet (1:a september), inget återköp är möjligt.

Få länken till webinariet

Efter att du anmält dig kommer du få en Teams-kallelse (samma dag eller någon dag efter du anmäld dig). Några dagar innan webinairet kommer du även få ett mejl med lite info om webinariet där även Teams-länken är med.

Om du fått förhinder att närvara vid webinariet efter att du anmält dig, vänligen informera kansliet om detta.

Information kopplat till GDPR/Allmänna dataskyddsförordningen

Läs mer om hur SÄKU behandlar dina personuppgifter här.

Tickets

 • SÄKU member ticket (FREE)

  Ticket for SÄKU members. Free of Charge.

  SEK 0.00
  Sale ended
 • Non SÄKU member ticket

  Ticket for Non SÄKU member.

  SEK 1,500.00
  Tax: +SEK 375.00 Moms
  Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page